Om företaget

Luthman Interiörs mål är att få dig att trivas bättre i ditt hem genom att erbjuda välplanerade och harmoniska inrednings- och organiseringstjänster som håller länge.

Med stort kundfokus och hänsyn till din budget, dina behov och önskemål, skapas lösningar som passar både dig och din bostad. Luthman Interiör strävar alltid efter att göra hållbara val och blandar gärna nya föremål med fynd från andrahandsmarknaden.

Jag som driver Luthman Interiör heter Jessica Luthman och är certifierad inredare och homestagingkonsult. Jag är utbildad inom bland annat färgsättning, ritteknik och ljussättning men har också många års erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring.

Företagets bas är i norra Stockholmsområdet men jag arbetar självklart med kunder i hela landet.

Omdömen från tidigare kunder

”Väldigt imponerad av att Jessica bara med hjälp av några foton och kort information kunde ge så träffsäkra tips och inköpsförslag!”

Carol – Råd och tips till vardagsrum

”Jessica lyckades, trots en snäv budget, skapa en stilfull och trivsam inredning med harmoniska färger och noga utvalda möbler. Mycket genomtänkt och väl utfört.”

Charlotta – Komplett förslag lägenhet

”Med känsla för färg, form och personlig stil skapade Jessica en rogivande, funktionell och anpassad oas – ett hem att längta till.”

Therese – Komplett förslag villa
Certifierad inredare och homestagingkonsult hos Inredningskurser Sverige AB