Om företaget

Luthman Interiör drivs av mig, Jessica Luthman. Jag är certifierad inredare och homestagingkonsult och är utbildad inom bland annat färgsättning, ritteknik och ljussättning.

Luthman Interiörs mål är att få människor att trivas bättre i sina hem genom att erbjuda välplanerade och harmoniska inredningslösningar som håller i många år. Vi har ett stort kundfokus och tar alltid hänsyn till budget, behov och önskemål. Hos oss får du en inredning som passar både dig och din bostad. Vi strävar alltid efter att göra hållbara val och blandar gärna nya föremål med fynd från andrahandsmarknaden.

Omdömen från tidigare kunder

”Väldigt imponerad av att Jessica bara med hjälp av några foton och kort information kunde ge så träffsäkra tips och inköpsförslag!”

Carol – Råd och tips till vardagsrum

”Jessica lyckades, trots en snäv budget, skapa en stilfull och trivsam inredning med harmoniska färger och noga utvalda möbler. Mycket genomtänkt och väl utfört.”

Charlotta – Komplett förslag lägenhet

”Med känsla för färg, form och personlig stil skapade Jessica en rogivande, funktionell och anpassad oas – ett hem att längta till.”

Therese – Komplett förslag villa
Certifierad inredare och homestagingkonsult hos Inredningskurser Sverige AB